Classic Jazz Society All Stars lead by Seppo Hovi & Antti Sarpila

The Classic Jazz Society Of Finland (Suomen PerinneJazz ry) on toiminut kätilönä tämän mainion kokoonpanon synnyttämisessä. Yhdistys on järjestänyt lukuisia konsertteja ja kiertueita, joissa yhtye on soittanut eri ohjelmistoilla ja kokoonpanoilla. Vuonna 2017 kiertueiden teemana oli “Suomi 100 Vuotta”, 2018 “Lauantain Toivotut – Haikeasti Svengaten” ja 2019 “Toivejazzit”.

Kaikkien kolmen kiertueen päätöskonsertit soitettiin Helsingissä Savoy-teatterissa ja ne myös taltioitiin. Koska jälkikuuntelu paljasti lopputuloksen todella hyväksi, niin yhdistys päätti julkaista levyn ja koska onnistunutta aineistoa oli valtavasti päätettiin siitä tehdä kaksois-cd: Classic Jazz Society All Stars – The Best Of Finnish Classic Jazz – Live At Savoy Theatre – presented by The Classic Jazz Society Of Finland. Levylle on valittu onnistuneimmat kappaleet näistä ohjelmistoista.

Classic Jazz Society All Stars tekee kesällä ja syksyllä konserttikiertueen. Konserttien ohjelmisto rakentuu levyn musiikille ja niissä soitetaan taltioinnin parhaat palat eli kuulijoille on luvassa “the best of the best”.

 

Classic Jazz Society All Stars by Seppo Hovi & Antti Sarpila koostuu maamme huippumuusikoista perinteisen jazzin alueelta. Orkesterin musiikillisesta johdosta vastaa klarinetisti/saxofonisti Antti Sarpila ja kappaleiden tarinat taustoittaa pianisti/hanuristi Seppo Hovi. Muut soittajat: Pekka Toivanen – Jukka Eskola – Antti Rissanen – Wade Mikkola – Thomas Rönnholm.

Konserttien alustavat aikataulut (koronavaraus):

La 10.7.2021 klo 13.00  Baltic Jazz, Taalintehdas, liput TÄSTÄ
La 31.7.2021 klo 16.15 Otava Jazz, Otavantie 2, Otava
Ma 1.11.2021 – Helsinki, Savoy-teatteri
Ti 2.11.2021 – Tampere/Kangasala, Kangasala-talo
Ke 3.11.2021 – Turku, Sigyn-sali
To 4.11.2021 – Lahti, Felix Krohn-sali, Konserttitalo (vanha)

Luvassa on todella mielenkiintoisia musiikkimatkoja klassisen jazzin parhaiden palojen ääreen!

Seuraa kotisivujamme!

Lippujen myynti alkaa heti, kun tapahtumien ajankohdat vahvistuvat.

 

Tervetuloa!

Suomen PerinneJazz ry

P.S.
Levyä voit tilata tästä.