Takapotkun Taikaa – kuunneltavissa nyt äänikirjana

Suomen PerinneJazz ry tuotti 2017–2019 Savoy-teatterissa pidetystä Classic Jazz Society All Stars -konserttisarjasta kaksois-CD:n: The Best of Finnish Classic Jazz. Äänite sai niin hyvän vastaanoton, että sen tiimoilta tehtiin kirja: Takapotkun Taikaa – Kakkosnelonen jazzin rakennuspalikkana.

 

Ville Hovi KUVA Wikimedia

Yhdistyksen 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi on valmistunut em. tuotteiden ”kolmas osio”. Ville Hovi on äänittänyt Takapotkun Taikaa -kirjan mietteet ja yhdistänyt ne taitavasti kaksois-CD:n kappaleisiin. Tulokset ovat kuunneltavissa nyt podcast-muotoisena äänikirjana Spotifyssä.

 

”Takapotku-Podcastissa” Jukka Laitasalo ”kuuluttaa” ensin kappaleen nimen, sitten kuullaan keskusteluna Seppo Hovin, Antti Sarpilan, Wade Mikkolan sekä Jukan mietteet ja live-äänitettynä itse kappale. Kaikki kaksois-CD:n 39 kappaletta käydään läpi samalla tavalla ja lopuksi Coda.

KUVA Pirta Mikkola

Kekustelijat, Seppo Hovi (vas.), Wade Mikkola, Jukka Laitasalo ja Antti Sarpila

 

Kaikki podcastit ovat nyt Spotifyssa ja soittolistassa biisien kanssa. Alla linkki Takapotkun taikaa -soittolistaan. KLIKKAA TÄSTÄ 

Edellyttää rekisteröitymisen Spotifyhyn, jonka voi tehdä ilmaiseksi yllä olevasta linkistä.

Mainokseton Spotify Premium maksaa 10,99 euroa kuukaudessa. Premium-toiminto mahdollistaa kirjan kuuntelemisen myös mobililaitteella (puhelimella).

CJSAS 2018

Classic Jazz Society All Stars – Live at Savoy Theatre Helsinki 2017, 2018 ja 2019 Muusikot: Jukka Eskola, Mikko Pettinen, trumpetti, Petri Juutilainen, Jay Kortehisto, pasuuna – Pekka Toivanen, Pentti Lasanen, Antti Sarpila saksofonit, klarinetti – Juha Lanu, Petri Krzywacki, kitara – Seppo Hovi, piano, harmonikka – Keith Hall, Jari Kettunen, Thomas Rönnholm, rummut.

Takapotkun Taikaa – Kakkosnelonen Jazzin Rakennuspalikkana (Suomen PerinneJazz ry 2021)
Tekijät: Seppo Hovi, Antti Sarpila, Wade Mikkola, Jukka Laitasalo ja Martti Koljonen