Inside Jazz käynnistyy Groove FM:llä

Nelosmedian radioasemiin kuuluva Groove FM aloittaa maanantai-iltaisin 29.8. klo 19.00–20.00 lähetettävän jazzin ajankohtaisohjelman Inside Jazzin. Ohjelman toimittajana on pitkän linjan jazzmies Matti Laipio.

 

Hänen mukaansa Insiside Jazz on makasiinityyppinen ohjelma, jossa pääasiallisena sisältönä on tietoja tulevista konserteista ja uusista levyistä ja sekä uutisia koti- ja ulkomailta. Ohjelman yhteistyökumppani on jazzrytmit.fi, jonka toimittajana Matti jatkaa.

– Tarkoituksenani on soittaa ohjelmassa monenlaista jazzia, myös vanhempia äänityksiä. Ensimmäisessä ohjelmassa sellaisia edustavat tasan 60 vuotta sitten, syyskuun alussa vuonna 1962 Quincy Jonesin ison orkesterin tekemät bossa nova-äänitykset. Jatkossakin aikomuksenani on soittaa ohjelman lähetyspäivien aikoihin tasavuosia täyttäviä levytyksiä.

Groove FM on 1999 aloittanut rytmimusiikin erikoiskanava, joka tarjoaa monipuolisesti soulia, funkia, bluesia ja jazzia.

Aseman muut jazzin erikoisohjelmat on lauantai- ja sunnuntaiaamuisin tarjoiltava jazz-aamiainen sekä torstai-illan Ronnie Scott’s Radio Show.

Groove FM:n lähetystaajuudet ovat Helsingissä 102,8MHz, Tampereella 100,9 MHz ja Vaasassa 93,4 MHz. Lisäksi asemaa voi kuunnella netissä Supla.fi:n kautta.