Café Carusellin kuuma kesäkattaus!

Kuutena peräkkäisenä kesäkeskiviikkona on Carusellin terassille koottu kattaus, jossa pääsee nauttimaan upeista artisteista, kesäisistä drinkeistä, hiiligrillin herkuista ja sielukkaasta tunnelmasta.

Jan Simonsin huolellisesti kuratoitu artistikattaus on suunniteltu leppoisaan merelliseen kesäillanviettoon. 20 vuoden traditio jatkuu, kun upeaa live-musiikkia on tarjolla koko kesän läpi.

Keikat alkaa noin 19.30, tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Esiintyjät ovat:

Ke 6.7 GEIR RÖNNING sings TOTO
Toton rakastetuimmat hitit – ja kuka parempi tulkitsemaan niitä kuin mies, joka on päässyt laulamaan Toton kanssa itse, herra Geir Rönning.
Harvinaista herkkua yleisölle sekä esiintyjille!
***
Ke 13.7 ANDERS VON HOFSTEN (SWE) & JOHANNA FÖRSTI
Anders von Hofstenilla on pitkä historia ruotsin ”pop-tehtaassa”.
Hän on työskennellyt legendaarisella Cheiron studiossa mm Britney Spearsin, Westlifen ja Backstreet Boys:in kanssa, sekä kiertänyt mm Bo-Kaspers Orkesterin, Robyn:in ja Titiyo:n kanssa. Yhteistyötä hän tekee myös mielellään suomalaisen superlaulajan Johanna Förstin kanssa, ja tämä ilta on vihitty kaksikon lempikappaleille.
***
Ke 20.7 ANTTI KOIVULA & CARUSEL ALLSTARS
Kansainvälistä huomiota saanut laulaja Antti Koivula kuuluu maamme taitavimpien laulajien kärkeen. Voimme taata, että hänen karismansa sekä sielukas ääni ei jätä ketään kylmäksi.
Keskiviikkona kuulemme uusia ja vanhempiakin hittejä funk-vivahteella, eli biisejä artisteilta kuten mm. The Weekend, Charlie Puth ja Bruno Mars.

Joonatan Rautio 27.7. KUVA Harri Aavaharju

***
Ke 27.7 RAAPPANA & JAZZ setti
Raappana on pitkän linjan artisti, joka omalla musiikillaan tuo kesän Suomeen vuodenajasta riippumatta.

Pitkän linjan artisti Raappanan esiintymisen jälkeen ilta jatkuu merelliseen maisemaan soveltuvaa groovaavaa jazzin parissa.

Joonatan Rautio – sax, Panu Savolainen – vibrafoni, Jan Simons – basso, Mikko Kaakkuriniemi – rummut
***

Tero Saarti 3.8. KUVA Harri Aavaharju

Ke 3.8 STEPA & JAZZ setti
Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleerattu Stepa nousee Caruselin terassille kesän viimeisenä kesäkeskiviikkona. Stepan tuleva albumi “Siistii räppii”julkaistaan kesällä 2022, eli ajankohta keikalle on mitä mainioin.

Lämminhenkistä ja tiedostavaa otetta suosivan Stepan riimit ovat täynnä vauhtia ja korkeajännitteistä energiaa. Nykypäivänä Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta voimista suurimpia: rauhaa ja rakkautta.
Stepan esiintymisen jälkeen ilta jatkuu merelliseen maisemaan soveltuvaa groovaavaa jazzin parissa.

Tero Saarti – trumpetti, Aki Rissanen – piano, Jan Simons – basso, Markus Ketola – rummut

Artturi Winstén & AW jousikvartetti

2.9 ARTTURI WINSTÉN
Klarinetisti Artturi Winstén vie kuulijansa musiikin magian pariin yhdessä jousikvartetto AW:n kanssa. Tässä CafÉ Caruselin konsertissa pääset kuulemaan Brahmsin sekä Mozartin klarinettikvintetit.

Illan aikanA kuullaan kaksi klassista klarinettikvintettoa. Illan aloittaa Brahmsin Klarinettikvintetti Op. 115. Toisena teoksena kuullaan Mozartin vuonna 1789 sävelletty kvintetto.
Esiintyjät:
Artturi Winstén, klarinetti, David Seixas, viulu, Harry Rayner, viulu, Camille Briottet, alttoviulu, Karret Sepp, sello
Show time klo 18.00 // Vapaa pääsy