Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Swinging Christmas – Antti Sarpila Swing Band vieraineen Savoyssa

14.12.2021 @ 19:00 - 21:30

Antti Sarpila Swing Bandin perinteinen joulukonsertti jälleen Savoy-teatterissa. Tällä kertaa laulusolisteina loistavat laulava lentäjä Mikael Konttinen sekä swingin seireeni Annimaria Rinne.

Annimaria Rinne

Monipuolinen Annimaria  (s. 1973) esiintyi jo nuorena tyttönä Uuden Iloisen Teatterin lavalla. Hän on ääninäytellyt mm. Disneyn Leijonakuninkaan suomalaisessa versiossa Nalaa sekä monissa piirrossarjoissa. Annimarin esikoisalbumi ”Ensimmäinen” on niittänyt laajalti kiitosta ympäri maailmaa.

Tyylikäs ja upeaääninen Annimari on laulanut mm. Helsingin kaupunginorkesterin, UMO Helsingin, Turun filharmonian, Pori Sinfoniettan sekä maamme keskeisten perinnejazzia soittavien orkestereiden solistina.  Annimari tavoittaa hienolla tavalla swingin kultakauden sävelkielen ja tunnelmat. Yhdysvalloissa saadut opit ovat kantaneet hedelmää.

Lentäjäksi valmistunut Mikael Konttinen (s. 1984) on harrastanut musiikkia ja laulamista pienestä pitäen, opiskellut myös Helsingin ammattikorkeakoulun pop/jazz-musiikin koulutusohjelmassa. Vuonna 2006 Mikael lauloi Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalissa.

Varusmiespalvelusaikanaan hän esiintyi solistina useissa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan esityksissä, mikä johti hänet laulamaan Suomen itsenäisyyspäivän linnanjuhliin vuonna 2006.

Mikael Konttinen

Mikaelia kiinnostaa myös vanha tanssiorkesteritraditio. Kaksi jo julkaistua singleä Pilvet ja Kerran ovat menestyneet radiokanavilla hyvin. Mikael on myös lauluntekijä, osa hänen soolotuotantonsa kappaleista on omia sävellyksiä.

Luvassa niin svengaavaa kuin herkkääkin joulutunnelmaa Ella Fitzgeraldista Frank Sinatraan, Peggy Leestä Nat King Coleen ja Bing Crosbystä Billie Holidayhin.

Varaa itsellesi ja ystävillesi jäsenhintaiset liput 36.50e/kpl + tilausmaksut alk. 1€ (norm. 39.50), TÄSTÄ

 

Tiedot

Päivämäärä:
14.12.2021
Aika:
19:00 - 21:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Savoy Teatteri
Eteläesplanadi 14
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map