Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Huom! TAPAHTUMA PERUTTU

18.3.2020 @ 18:00 - 21:00

Tämä 2013 perustettu yhtye on useilla festivaaleilla ja klubeilla niittänyt mainetta energisenä ilmiönä! Yhtyeen miehistöön kuuluu Suomen jazzin ja rhythm ‘n’ bluesin kärkinimiä, jotka ovat tuttuja monista eri yhteyksistä, kuten Ricky Tick Big Band, Dalindeo, Whistle Bait ja Jimi Tenor.

Café Caruselissa yhtyeen ohjelmisto painottuu perinnejazzin puitteisiin ja koostuu pääosin jazzin svengaavista helmistä, tarjoiltuna väkevällä otteella, sekä viihdyttävällä showtunnelmalla, unohtamatta leaderin vahvoja laulutulkintoja ja hurjia scat-sooloesityksiä!

Jay Kortehiston soittotaiton on tullut S.P.J.:n jäsenistölle jo tutuksi yhdistyksen kahdella viimeisellä konserttikiertueella, joilla hän on toiminut Uuden Radion Rytmipoikien pasuunasolistina.

Jay Kortehisto: laulu & pasuuna; Petri `Pope` Puolitaival: saksofonit; Valtteri Pöyhönen: kitara; Lasse Sirkko: basso; Thomas Rönnholm: rummut

Pöydät lähimpänä orkesteria ovat varattuja ruokailijoille. Suosittelemmekin ilallisen nauttimista bändi-illan aikana: Caruselin monipuoliselta ruokalistalta löytyy niin raikkaita salaatteja, piiraita ja pikkulämpimiä, keittoja sekä pizzoja (myös gluteenittomana).

Vapaa pääsy!

Live-musiikki klo 18.00-21.00

Tiedot

Päivämäärä:
18.3.2020
Aika:
18:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen PerinneJazz ry

Tapahtumapaikka

Café Carusel
Merisatamanranta 10
Helsinki, 00150 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+358 9 622 4522