Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Screaming Jay & The Bones

8.10.2021 @ 18:00 - 21:00

Tämä 2013 perustettu yhtye on useilla festivaaleilla ja klubeilla niittänyt mainetta energisenä ilmiönä! Yhtyeen miehistöön kuuluu Suomen jazzin ja rhythm ‘n’ bluesin kärkinimiä, jotka ovat tuttuja monista eri yhteyksistä, kuten Ricky Tick Big Band, Dalindeo, Whistle Bait ja Jimi Tenor.

Jay Kortehisto

Café Caruselissa yhtyeen ohjelmisto painottuu perinnejazzin puitteisiin ja koostuu pääosin jazzin svengaavista helmistä, tarjoiltuna väkevällä otteella, sekä viihdyttävällä showtunnelmalla, unohtamatta leaderin vahvoja laulutulkintoja ja hurjia scat-sooloesityksiä!

Jay Kortehisto on Seinäjoelta kotoisin oleva laulaja sekä pasunisti. Jay aloitti pasuunansoiton opiskelun Oulunkylän Pop & Jazz konservatoriossa vuonna 1994. Kuitenkin jo seuraavana vuonna ammattilaiskenttä imaisi hänet syövereihinsä, siitä lähtien Jay onkin soittanut laajasti kevyen musiikin kentällä kaikkea jazzin ja iskelmän väliltä.

Mukaan mahtuu lähes 200 levytystä eri artistien albumeilla, lukuisten televisio- ohjelmien house bandejä, sekä keikkoja niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin areenoilla.

Pasuunansoiton ohella tällä musiikillisella matkalla on laulu kulkenut aina enemmän tai vähemmän mukana. Vuonna 2013 perustetun Screaming Jay & The Bonesin solistina toimiminen on lisännyt laulun osuutta Jayn muusikkoudessa. Jay tunnetaan karismaattisena sekä ilmaisuvoimaisena esiintyjänä.

Screaming Jay & The Bones KUVA Kari Flinck

Jay Kortehiston soittotaito on tullut SPJ:n jäsenistölle tutuksi konserttikiertueilla, joilla hän on toiminut yhdistyksen nimikkobändin Classic Jazz Society All Stars pasuunasolistina.

Kokoonpano: Jay Kortehisto: laulu & pasuuna; Petri `Pope` Puolitaival: saksofonit; Valtteri Pöyhönen: kitara; Lasse Sirkko: basso; Thomas Rönnholm: rummut

Tuottaja Pepe Teirikari muistuttaa, että pöydät lähimpänä orkesteria ovat varattuja ruokailijoille. Suosittelemmekin illallisen nauttimista bändi-illan aikana: Caruselin monipuoliselta ruokalistalta löytyy niin raikkaita salaatteja, piiraita ja pikkulämpimiä, keittoja sekä pizzoja (myös gluteenittomana).

Vapaa pääsy!

Live-musiikki klo 18.00-21.00

Tiedot

Päivämäärä:
8.10.2021
Aika:
18:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen PerinneJazz ry

Tapahtumapaikka

Café Carusel
Merisatamanranta 10
Helsinki, 00150 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+358 9 622 4522